#aívenopraíña  #sempreJuan

Nova victoria dos prebenxamíns!

Bo partido do prebenxamín que acada unha nova victoria. Partido moi sólido dos nosos rapaces que conseguiron deixar a porta a 0 por primeira vez na tempada. Para a semana partido ante o Cacheiras

Derrota do conxunto cadete nun partido amigable

Partido matutino baixo a calor intensa no Municipal de Milladoiro con marcador favorable ó equipo de superior categoría. Adiantáronse os locais tras un saque de esquina, que se logrou empatar despois dunha xogada combinativa moi boa que rematou con un golazo dende 40 metros, batendo ó porteiro da casa.
Os primeiros minutos do encontro foron unha proposta de xogo combinativo por parte do Praíña, que por momentos reflectiu o mellor xogo do equipo no que se leva de tempada. O equipo local, con un xogo completamente directo e sen medio campo, propuxo un despliegue de físico provocando saques de esquina e utilizando estes para seguir adiantarse de novo no marcador, en total, 8 goles de saques de esquina. O equipo vermello conseguiu anotar outro gol na súa liña asociativa. O Praíña puxo o xogo e o Milladoiro o físico, saldando o amistoso cun 11-2.

Dorosa derrota do PSC Vidrieiras Compostela

Mal partido do Xuvenil ante a escola de Vedra onde a falta de intensidade foi clave no desenlace do partido. Sucesivos erros que remataron con 2 goles do Vedra. Raúl facía de penalti o 2-1 no 90′.

A calor fai mella no conxunto alevín que encaixa unha nova derrota

Derrota do alevín en Cacheiras por 7-0 nun partido marcado polas altas temperaturas. Comezou ben o alevín os primeros 5 minutos pero logo a superioridade do rival fíxose notable. Segue a progresión do alevín que en cada partido saca cousas positivas na súa aprendizaxe.

Remata a racha do PSC Estación de Servicio Pontevea

Un 6-0 de resultado final. Derrota avultada, a pesar de que a maioría dos goles foron encaixados nos últimos 90 minutos. As altas temperaturas fixeron mella nas xogadoras de ambos conxuntos.

Categorías: Novidades