#aívenopraíña  #sempreJuan

Partido que comezaba con moita disputa, os balóns eran moi pelexados na zona medular sen un dominador claro.

Tivemos dous primeiros achegamentos claros cunha chegada de Pichy e cun centro de Ferreiro que ben valeron para poñernos por diante no marcador.
Por contra, o Nicrariense tería a súa logo dun saque de banda que remata cun disparo que acerta a desviar o nóso meta Luis.

A oartir de aquí a nósa escadra sa un paso adiante e comezamos a dominar un pouco máis o encontro sen chegar a xerar ocasións claras, ocasións que procedían dos saquea de banda e de curruncho pero que non acertabamos a concretar.

O gol chegaba na primeira metáde, min 42, tras unha xogada con varios rechaces, Ferreiro dispara a gol e o esférico é repelido coas mans pir un defensa local. JAVI ⚽️ transformaba o penalti, 0-1.

Afrontabamos a segunda parte con maior tranquilidade co resultado a favor e terîamos o control dos tempos do xogo tendovariasnocasións claras para aumentar a centaxe no marcador.

Nos últimos 15 minutos o partido volverîase un pouco máis tolo polas necesidades do ADN de achegarae no marcador. Nunha contra, un balón profundo a Jony que se vai do seu par e regatea a un central, diapara, o porteiro rechaza e RAÚL ⚽️recolle o testigo cun bo disparo que certificaca victoria, 0-2