#aívenopraíña  #sempreJuan

Quiniela PSC BASE

Derrota do Xuvenil (2) ante o Vista Alegre no último partido de pretemporada.

Boas sensacións pese as baixas, onde se seguen a ver as melloras tras o paso dos adestramentos.

O Praiña dispuxo de varias ocasións pero non foi quen de marcar. O Vista Alegre marcaría o 0-1 despois dunha mala defensa dun corner por parte do praíña.
O cansancio empezaba a facer mella xa que so había un cambio no banquillo. Cara o minuto 80 Raúl e Pablo lesionarianse o que provocou ter que xogar con un home menos.
Nos minutos finais o vista alegre marcaría dous goles mais.

Remata así a pretemporada o Xuvenil, para a semana comenzará a liga ante o Peleteiro.

Empate do Cadete: Amio SD «B» vs PSC (X)

Empate do Cadete ante o Amio B no último partido antes do comezo da liga. Comezamos por debaixo no marcador aos 2 minutos cun penalti en contra. Pouco despois, igualaríamos o marcador cun cabezazo de Iago Bóveda á saída dun córner. Xusto antes do descanso, un error na saída do balón permitiu ao Amio colocar o 2-1. Ao pouco de comezar o segundo tempo igualaría Lois Villanueva, pero o Amio volveriase colocar por diante logo dunha falta lateral. Logo desa xogada, damos un paso hacia adiante ata atopar o empate nunha contra finalizada por Nico Rey. A partir dese momento, ocasión para os dous equipos, aínda que o marcador non se moveu. Para a vindeira semá, debut ligueiro fronte o Lalin B.

Derrota do Alevín: Escola Estrada vs PSC (1)

Derrota do alevin na estrada ante un bo equipo. Destacar un moi bo gol de Diego, e outro de Hugo, que xa suma dous goles.Toca seguir traballando preparándose para o inicio da liga dentro de quince días.

Victoria do Benxamín:  PSC vs Villestro (1)

Victoria do Benxamin ante o Villestro. Partido moi disputado con ocasións para os dous equipos.Despois do primer gol tivemos o control durante casi todo o partido. Destacar o hat trick de Marcos Soto. Seguimos entrenando e pouco a pouco imos mellorando.

Crónica Praíña SPC Basket vs CB Ames (38-44)

Buena primera parte del Praiña, que gracias a una buena defensa y a la circulación de balón y contrataques ganó los dos primeros cuartos consiguiendo una ventaja de 6 puntos al descanso.

Tras la lesión de Gonzalo en el segundo cuarto, sumadas a las bajas previas de Yago, Juli y Xavi, el equipo sufre un bajón físico que se nota especialmente en ataque, así se queda en 6 puntos en el tercer cuarto y 7 en el último cuarto, en los que gracias a la defensa se logra competir hasta el final.

CB Ames supo aprovechar el apagón ofensivo para rematar ganando por 6 puntos (38-44).

Categorías: Novidades